Family7: Update Dolf

0
200
We zijn inmiddels in het nieuwe jaar en wij wensen u heel veel zegen toe. Voor ons blijft het zo dat we bij de dag leven en afwachten hoe de Heer dit traject verder uitwerkt.

Door Dolf van de Vegte.

Inmiddels is er een jaar voorbij nadat de eerste symptomen zich voordeden. Vlak voor de kerst constateerde men geelzucht. Er is toen een stent geplaatst in de galwegen om de toegang te verbreden. Dat is met succes gebeurd en de huidskleur is nu weer redelijk normaal. Voor nu blijven de nachten pijnlijk en daardoor te weinig slaap.
 
Daarnaast blijven de darmen problemen geven, waardoor gewichtsverlies heeft plaatsgevonden. Sinds kerstavond kwam daarbij dat vocht zich ophoopte in benen en voeten. In overleg met de huisarts lijkt dat nu aardig onder controle, maar het betekende ook weinig mobiliteit.

Gelukkig kunnen we vanuit huis bepaalde werkzaamheden blijven doen en als zodanig betrokken blijven bij het werk van Family7. Dank voor uw aanhoudend bidden, voor alle berichten via kantoor, kaartjes en social media. Het is overweldigend, maar ook teveel om iedereen persoonlijk te antwoorden.

Gebedspunten voor nu zijn:
* dat de darmen normaal functioneren
* dat er verder geen vocht komt in benen en voeten
* dat de pijn bij het liggen uitblijft
* dagelijks een beetje meer energie.

In de bovenstaande video kunt u het gesprek terugkijken wat ik had met Maarten Ouweneel over hoe ik het afgelopen jaar heb beleefd.

Bron: Family7