Verduijn internationale CAMA-voorzitter af

0
124
Na twaalf jaar voorzitter te zijn geweest van de wereldwijde koepel van zendingsorganisatie Christian and Missionary Alliance (CAMA) droeg Arie Verduijn (foto links) uit Nederland officieel die functie over aan de Braziliaan Jura Yanagihara (foto rechts). Dat gebeurde tijdens de medio oktober in Bangkok gehouden driejaarlijkse conferentie van die Alliance World Fellowhip (AWF). Daar waren vertegenwoordigers van kerkgenootschappen en zendingsorganisaties uit meer dan 50 landen bijeen ‘voor de wereldwijde Missie van God’.

Verduijn werd uitgezwaaid als ‘Missionary Statesman’ and ‘Christ centred leader’. CAMA-Nederland zegt trots te zijn op hem, wegens zijn enorme bijdrage aan de wereldwijde zending. Hij blijft nog wel AWF-regioleider Europa en Midden Oosten (EMERALD).

Tijdens de regiosessies op de conferentie werd verteld over de snelle ontkerkelijking in Europa en de enorme vervolging die broers en zussen in het Midden Oosten op dit moment meemaken. De CAMA-gemeenten in Nederland gaan de komende jaren de banden met Europa en het Midden Oosten versterken.
CAMA Nederland zoekt inmiddels zendingswerkers voor binnen- en buitenland en biedt ook plaats aan stagiaires op zendingsveld en in gemeenten. Wie zich daartoe geroepen weet, kan contact opnemen: info@cama.nl of telefoon 0343-443392.