Open Doors-dag komend najaar in een gewijzigde opzet

0
34

De Open Doors-dag, dit jaar op zaterdag 6 november, wordt in een nieuw jasje gestoken. Er is geen dagvullend programma meer, maar een identiek middag- en avondprogramma, dat voor thuisblijvers via de livestream is te volgen.

Hoofdspreker is voorganger Behnam Benoka (foto) uit Irak. Hij vertelt het indringende verhaal van de kerk in Irak die veel leden verloor na de opkomst van IS. Twee andere internationale sprekers zetten de schijnwerper op actuele uitdagingen, waar de kerk in andere delen van de wereld voor staat.

Het thema is dit keer ‘Nu is de tijd’. Want, schijft Open Doors: Nu is de tijd om onze vrijheid te benutten en het evangelie te delen. Nu is de tijd om te leren van de vervolgde kerk. Nu is de tijd om het Lichaam van Christus te versterken. Nu is de tijd die ons is gegeven.

De fysieke samenkomst op 6 november is in de Midden Nederland Hallen in Barneveld . Open Doors heeft daarmee voor een nieuwe en bescheidener aanpak gekozen. Ze hoopt nog altijd zo’n 3200 bezoekers te kunnen ontvangen.

Tickets

Het middagprogramma duurt van een tot vijf uur, de avondprogrammering start om
half acht en duurt tot half elf. ’s Middags is een doventolk aanwezig. De toegang is gratis. Tickets kunnen online worden geboekt via de website van Open Doors (wel 2,50 euro reserveringskosten per ticket). Interesse in de livestream? Ook dan graag vooraf aanmelden op dezelfde site, waarna alle programma-informatie wordt
toegestuurd.