Holocaust overlevende vermoord

0
79
Onze Nederlandse tv? Dat is een soort Open Universiteit voor de opleiding van hoertjes. Het liefst wil men het hele land aan de hoererij krijgen. Dat is de ‘filosofie’van zowel rechts als links in de politiek.

Door Bram Krol

De Vereniging Laatste Wil is een vakbond van zelfmoordenaars. Ik probeer het maar in begrijpelijke taal te vertalen. Ze gebruiken zelf van die dure termen…

Abortus is moord op zeer jonge kinderen. Beneden een bepaalde leeftijd staat moord vrij. Dat dan eventjes om alles in het juiste perspectief te stellen. In hetzelfde land waar schoothondjes met ere worden begraven, zwerven babylijken rond in de vuilnis.

O ja, dan nog die kwestie van dat filmpje van Wilders over de islam. Grote heissa. Er worden aanklachten tegen ingediend. Moslims (althans in Nederland, laten we een stuk of 40 moslimsstaten maar vergeten, en ook de hele islamitische geschiedenis) zijn geen antisemieten en doodslagers. Toevalligerwijze (?) is het wel zo, dat waar moslims komen deze ondeugden zeer toenemen. Dus worden er aanklachten tegen Wilders (niet mijn man, hoor) ingediend. De klagers hebben gelijk, en de aanklager ook. Dat zit zo. Wilders gaat te rade bij de officiële islamitische theologie en vooral de Koran. Degenen die zich tegen hem verweren kennen gewoonlijk noch het één noch het ander. Zij kijken naar zichzelf en komen gemakshalve tot de slotsom: Zo zijn wij niet. Nee, niet hier en nu, althans in 80% van de gevallen. Maar wat ze zouden moeten doen, laten ze na, namelijk bewijzen dat de islamitische leer ánders is en geen antisemitisme of geweld tegen onschuldigen toestaat. Dat kunnen ze niet. Dat zouden ze wel willen, maar het is onbegonnen werk. Dan zou de enige conclusie moeten zijn dat ze breken met hun religie van geweld en onrecht.

Onlangs werd een oude dame van 85 verkracht en toen levend verbrand in Parijs. Ze was al eerder met de dood bedreigd, door haar buurman, een moslim. De politie weigerde naar haar klachten te luisteren, want de islam is nu eenmaal zeer vredelievend… Nu is dan eindelijk die boze buurman gearresteerd. Maar in alle toonaarden zwijgen de (meeste) kranten erover. Dit mag niet naar buiten komen. Moslims zijn, zo heeft de politiek dat verordend, vredelievend en antiracistisch. Stel je eens voor dat de waarheid naar buiten zou komen… Dus wordt dit verhaal dood gezwegen. De leugen regeert in Europa. Mireille K., zoals ze genoemd wordt, was een holocaust overlevende. Ook als je 85 bent, ben je niet veilig als Jood. Dank zij de….? Dat mag je zelf invullen, dat kan ik, als gezagsgetrouwe Nederlander, niet hardop zeggen.

Imam Ahmed Mahmud Ünlü uit Turkije is ook zo’n vredestichter. 4 bussen stuurt hij per week naar het graf van Samuël, een zogenaamd heilige plaats voor Jood en moslim. (Niet dat moslims iets met Samuël hebben, maar ze hebben er een handje van ‘heilige’ plaatsen van anderen af te pikken…) Die Turkse ‘bidders’ komen bij voorkeur op de tijden van de Joodse gebeden, om die dan luidkeels te verstoren. Zo probeert ieder op zijn wijze een trouwe dienaar van Allah te zijn, de Fransman, de Turk en de Nederlandse moslim. Ik heb nog een mooie spreuk voor ze, wanneer ze genoeg krijgen van hun strijdkreet ‘Allahu akbar’. Een vorm van maatschappelijke aanpassing zou je het kunnen noemen: “Wir haben es nicht gewusst”.

Groet,
Vrede,
Bram Krol