Ticket- en evenementenbureau EventsforChrist presenteert nieuwe website

0
196
Een betere service, een nieuw jasje maar nog steeds dezelfde missie. Op 1 november is de vernieuwde website van ticket- en evenementenbureau EventsforChrist online gegaan. Het was met haar aanbod qua stijlen en artiesten al het meest veelzijdige ticketbureau dat vanuit christelijk oogmerk evenementen aanbiedt. Met de nieuwe website maakt ook de dienstverlening een stap vooruit. Met de nieuwe website maakt de dienstverlening een stap vooruit en wordt in alle uitingen ook een naamswijziging doorgevoerd van Events4Christ naar EventsforChrist.

EventsforChrist is niet meer weg te denken in christelijk Nederland. In naam is het een evenementenbureau, maar de missie gaat veel dieper. EventsforChrist wil mensen op een ontspannen manier inspireren en de ogen openen voor het geloof. De kracht van muziek is daarin een motor gebleken. Begon het bureau nog met een bescheiden groep artiesten en evenementen; inmiddels is ze uitgegroeid tot het meest veelzijdige en actieve christelijke evenementen- en ticketbureau van Nederland. Of het nu tours van Make Some Noise Kids, lokale Nederlandse artiesten, Gaither concerten met Ernie Haase & Signature Sound of stadionconcerten van Michael W. Smith en Casting Crowns zijn; EventsforChrist brengt artiesten en publiek van alle leeftijden bij elkaar.

Met de website (www.eventsforchrist.nl) introduceert EventsforChrist niet alleen een nieuwe huisstijl. De laadtijd is aanzienlijk verbeterd en de mogelijkheden om nieuwe functies en services aan te bieden zijn drastisch vergroot. “We hebben de website een nieuwe jas gegeven die helpt om evenementen sneller te kunnen aanbieden en beter te ondersteunen” aldus Jacco Verburg van EventsforChrist. “Ons uitgangspunt, om mensen meer te geven dan alleen entertainment en ze het evangelie mee te geven door muziek, nemen we zo serieus mogelijk. En daar hoort een zo goed mogelijke basis bij. Voor de nieuwe site hebben we daarom ook goed gekeken naar de feedback die we kregen.”

De nieuw gelanceerde website opent gelijk met een klapper. Op 1 november is ook de komst van Elevation Worship naar Nederland bekend gemaakt en is de kaartverkoop daarvoor geopend. Daarnaast biedt EventsforChrist momenteel kaarten voor de Make Some Noise Kids liveshows, de ‘Luid en Duidelijk’ tour met Gerald Troost en Wim Hoddenbagh, de ‘Hoop in Mij’ tour met Reyer en Tom Parker’s ‘Young Messiah’, om maar een deel van het aanbod te noemen.