#Tb 15 euro gift
Enquête: 030-Mag een christen scheiden? Ja Nee

Medewerkers

Redactie zoekt versterking

De redactie van Uitdaging kan op korte termijn versterking gebruiken. We zoeken met name mensen die goede artikelen kunnen schrijven én nieuwe recensenten, voor zowel de krant als de website.

• Ben jij iemand die het leuk vindt om mensen te interviewen over een breed scala aan onderwerpen? Kun je vervolgens een aansprekend en boeiend artikel schrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zijn vooral op zoek naar mensen die een idee van de hoofdredactie kunnen omzetten in een goed verhaal. Natuurlijk is het ook mogelijk om met eigen ideeën te komen. Journalistieke ervaring is een pré, maar is niet per se noodzakelijk. Goed kunnen schrijven wel.

• Zowel in de krant als op deze website verschijnen veel recensies van boeken. We zoeken met name iemand die boeken kan recenseren op het gebied van relaties en /of romans. Het gaat vanzelfsprekend om christelijke boeken. Belangrijk is dat je goed kunt aangeven waar het boek over gaat en wat de sterke en mindere kanten zijn.

• Dagelijks wordt deze website ververst met nieuws. Ook de redactie van de website zoekt hiervoor versterking. Het gaat met name om actuele berichtgeving. Dus om het verzamelen van geschikte berichten, maar ook om het maken van unieke content.

Uitdaging is een evangelische krant. Voorwaarde is dus wel dat je overtuigd christen bent en achter de missie van Uitdaging staat om christenen te informeren en te bemoedigen. Werk voor Uitdaging is op vrijwillige basis. Wel krijg je ondersteuning van een professional in het journalistieke vakgebied. En je maakt onderdeel uit van de groeiende club mensen die Uitdaging maakt.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie?
Mail dan naar de redactie met het onderstaande formulier.

Team Uitdaging,
Aalsmeer.

* Verplichte velden