#Tb 15 euro gift
Enquête: 030-Mag een christen scheiden? Ja Nee

Steun Uitdaging

HELP UITDAGING VOORUIT

Wilt u s.v.p. ons werk steunen?
Zodat wij, als redactie-team, ons over de financiële aspecten geen zorgen hoeven te maken en vol vertrouwen door mogen gaan?

Uitdaging wil christenen in hun geloof opbouwen en hen met elkaar verbinden. Als medewerkers van Uitdaging geloven in deze missie. Ons redactiewerk bij Uitdaging is dan ook volledig pro deo.

Voor wat hoort wat!
Wij kregen, ter ondersteuning van het op gang trekken van Uitdaging, onverwachts een leuke geste aangereikt voor de donateurs!

Wanneer u namelijk een gift van minimaal 15 euro overmaakt, dan krijgt u de CD HYMNS van Eric en Tanja Lagerstrom en vrienden gratis thuisgestuurd. De CD bevat liederen uit o.a. Glorieklokken en Johan de Heer.

Geeft u even met een mailtje naar info@uitdaging.nl aan dat u een gift heeft overgemaakt en ook graag de CD toegezonden wilt krijgen. Vermeld in dat mailtje dan ook gelijk even uw adresgegevens.

Uw gift voor Uitdaging kunt u overmaken naar onze bankrekeningnummer.

Deze staat op naam van:

Stichting Uitdaging
Zwarteweg 121  
1431 VL AALSMEER

Bankrekeningnummer
IBAN: NL47INGB0009069644

Vanaf 26 februari 2019 is het mogelijk om online een gift over te maken. Klikt u hier wanneer u zelf een bedrag wilt bepalen om over te maken.

Wilt u een HYMNS CD ontvangen, kiest u dan uit een van onderstaande bedragen om over te maken:
Gift van 15 euro / 25 euro / 50 euro / 75 euro / 100 euro

Als Stichting met een nieuwe bankrekeningnummer, kunnen we nog geen incasso's innen of acceptgirokaarten gebruiken bij verzending van onze krant. Wilt u per maand, kwartaal of halfjaarlijks een gift overmaken? Dan kunt u dat het gemakkelijkst met een automatische overschrijving regelen via uw eigen bank.

Hartelijk dank alvast voor uw steun!

Team Uitdaging.

* Verplichte velden