Redactie zoekt versterking

De redactie van Uitdaging kan nog steeds versterking gebruiken. Wij zoeken met name mensen die, vanuit hun eigen huis, zich enkele uren per week voor zowel de krant als de website willen inzetten.

• Bent u iemand die het leuk vindt om mensen te interviewen over een breed scala aan onderwerpen? Kunt u vervolgens een aansprekend en boeiend artikel schrijven? Dan zijn wij op zoek naar u! We zijn vooral op zoek naar mensen die een idee van de hoofdredactie kunnen omzetten naar een goed verhaal. Natuurlijk is het ook mogelijk om met eigen ideeën te komen. Journalistieke ervaring is een pré, maar is niet per se noodzakelijk. Goed kunnen schrijven wel.

• Zowel in de krant als op deze website verschijnen veel recensies van boeken. We zoeken met name iemand die boeken kan recenseren op het gebied van relaties en /of romans. Het gaat vanzelfsprekend om christelijke boeken. Belangrijk is dat u goed kunt aangeven waar het boek over gaat en wat de sterke en mindere kanten van een boek zijn.

• Dagelijks wordt deze website ververst met nieuws. Wij zoeken hiervoor versterking! Het gaat met name om actuele berichtgeving. Dus om het verzamelen van geschikte berichten, maar ook om het maken van unieke content. Met de nieuwe opzet van de website is het nu ook mogelijk om dan zelf uw artikelen online te zetten. Een beetje ervaring met WordPress is een pré maar niet absoluut noodzakelijk.

Uitdaging is een evangelische krant. Voorwaarde is dat u overtuigd christen bent en achter de missie van Uitdaging staat om christenen op een positieve wijze te informeren en te bemoedigen. Werk voor Uitdaging is op vrijwillige basis. Uiteraard krijg u ondersteuning van professionals uit het journalistieke vakgebied. U maakt onderdeel uit van de groeiende groep mensen die Uitdaging interessant maken voor haar lezers en bezoekers.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie?
Mail dan naar de redactie met het onderstaande formulier en vertel ons wat uw mogelijkheden zijn.

Schrijf de redactie van Uitdaging


Beste bezoeker van Uitdaging.nl,

Heeft u een vraag over de inhoud van de krant en/of website? Dan kunt u gebruik maken van dit mailformulier om contact met de redactie te leggen.

Zij zal haar best doen uw vraag zo snel mogelijk te behandelen en te beantwoorden.

Team Uitdaging.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.