#T - Grootsgedrukt
Enquête: 018-Mijn kerk of gemeente neemt de zendingsopdracht serieus! Ja Nee
Agenda:   Conferenties & Cursussen ||  Concerten ||  Evenementen ||  Bericht aanbieden

Steun Uitdaging

Uitdaging - de gratis krant voor de eindtijd!

We maken in de wereld om ons heen verschrikkelijke dingen mee. Dat mag ons niet verbazen omdat Jezus zelf heeft gezegd dat al deze onrust aan Zijn wederkomst vooraf zal gaan. Het kwade, de verschrikking, het duivelse toont zich zonder schaamte en met een verwoestend geweld. Daarom moeten kinderen van God de handen in elkaar slaan, de onderlinge verschillen vergeten om samen in eenheid te wijzen op onze Heer Jezus, Wiens wederkomst aanstaande is.

In het samenbinden van christenen zal Uitdaging een belangrijke rol spelen. Via de krant en deze website willen wij christenen aanmoedigen niet op te geven, vast te houden aan Jezus en elkaar te helpen. Mijn droom is een medium te creëren dat in honderdduizenden exemplaren in Nederland en Vlaanderen verspreid wordt. Voor christenen en voor hen die verlangen naar de duidelijke en bevrijdende boodschap van het Evangelie. Een banier, een baken, een richtingaanwijzer, letterlijk een uitdaging aan en voor ons allemaal.

Help mee om Uitdaging in deze eindtijd een stem te geven in ons land. Help mee een krant te maken en een website te presenteren die voor duizenden christenen een hulp en bemoediging zal zijn. Een krant en een website die voortdurend oproepen om Hem trouw te zijn, te volgen en te dienen.

Siebren Verburg
Uitdaging

Links - onder STEUN UITDAGING -ziet u mogelijkheden om dit werk mee te dragen!