#T Uitdaging 14-15 december in bus
Enquête: 006-Ik ben gelukkig! Ja Nee

Steun Uitdaging

HELP UITDAGING WEER OP WEG

Het team van Uitdaging heeft in de afgelopen maanden haar best gedaan. Vandaag 5 december hebben wij ons 'kado' voor de drukker afgerond. De drukproeven zijn goedgekeurd en de 'sneeuwbal' gaat nu verder rollen. Volgende week rolt de krant letterlijk van de drukpers af, dan gaat die naar het verzendhuis en dan kunnen de Uitdaging-lezers de krant op 14 of 15 december in hun brievenbus verwachten.

Uitdaging wil christenen in hun geloof opbouwen en hen met elkaar verbinden. De medewerkers van Uitdaging geloven in deze missie. Hun werk bij Uitdaging is dan ook volledig pro deo.

Om de krant te kunnen blijven drukken hebben wij wel uw hulp nodig. De krant wordt GRATIS naar 10.000 zeer trouwe lezers gestuurd. Om dat te kunnen blijven doen verwacht het bestuur van de Uitdaging lezers wel, minimaal 1x per jaar, een gift naar draagkracht.

Bent u begaan met de voortzetting van de krant en website van Uitdaging?

Steun ons dan vandaag nog met een ruimhartige gift.

Voor wat hoort wat!
Wij kregen ter ondersteuning van onze actie onverwachts een leuke geste aangereikt voor de donateurs! Wanneer u namelijk een gift van minimaal 15 euro overmaakt, dan krijgt u de CD HYMNS van Eric en Tanja Lagerstrom en vrienden gratis thuisgestuurd. De CD bevat liederen uit o.a. Glorieklokken en Johan de Heer. Geeft u even via het hieronder staande formulier aan dat u gedoneerd heeft.

Uw gift voor Uitdaging kunt u overmaken naar onze eigen bankrekeningnummer.

Deze staat op naam van:

Stichting Uitdaging
Zwarteweg 121  
1431 VL AALSMEER

Bankrekeningnummer
IBAN: NL47INGB0009069644

Als Stichting met een nieuwe bankrekeningnummer, kunnen we nog geen incasso's innen of acceptgirokaarten gebruiken bij verzending van onze krant. Wilt u per maand, kwartaal of halfjaarlijks een bijdrage overmaken? Dan kunt u het gemakkelijkst een automatische overschrijving regelen via uw eigen bank.

Hartelijk dank alvast voor uw steun!

Team Uitdaging.

* Verplichte velden