Brengen vluchtelingen TBC mee?

0
59
Duitse onderzoekers hebben onlangs ontdekt dat sommige migranten uit Afrika een variant van tuberculose met zich meenemen, die resistent is tegen alle vormen van antibiotica. Deze levensgevaarlijke vorm van TBC is inmiddels in zeven Europese landen geconstateerd, in Duitsland zelf minimaal 14 keer. Wij moedigen al die links-liberalen die zo staan te juichen bij onze open grenzen en de massa immigratie aan om eerst met hun eigen gezinnen een onbeschermd solidariteitsbezoekje te maken aan deze patiënten, voordat die straks overal grote aantallen nietsvermoedende Europeanen besmetten.

Door Xander
 
Het Duitse wetenschappelijke onderzoekscentrum Borstel verklaarde onlangs dat het hen ‘gelukt is om een Europese uitbraak van een multiresistente TBC stam bij 29 vluchtelingen uit de Hoorn van Afrika aan te tonen.’ Tuberculose patiënten moeten sowieso zes maanden lang minimaal vier verschillende soorten antibiotica slikken. Die combinatie blijkt nu niet meer te helpen tegen de nieuwe variant die de Duitsers ontdekten.

Onderzoeker waarschuwt voor meer gevallen van ‘de witte pest’
De 29 migranten met deze gevaarlijke vorm bevinden zich in zeven Europese landen, waarvan 14 in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg. Onderzoeker Katharina Kranzer waarschuwde dat er nog meer gevallen van de ‘witte pest’, zoals TBC vroeger werd genoemd, ontdekt kunnen gaan worden. Er kunnen namelijk jaren overheen gaan voordat iemand die besmet is, ook daadwerkelijk ziek wordt.

De kern van besmette personen kon worden herleid naar een vluchtelingenkamp nabij Bani Waleed in Libië. Met dat land sloot bondskanselier Angela Merkel in november 2017 een ’spontaan vluchtelingenverdrag’.

Volgens de WHO stierven in 2012 zo’n 1,4 miljoen mensen aan TBC, waarmee het wereldwijd de dodelijkste infectieziekte is. Volgens Oxfam is zelfs één derde van de totale wereldbevolking met TBC besmet. In Duitsland lag het aantal TBC gevallen in 2016 op 5915, wat al 29% hoger was dan twee jaar eerder.

Scholen gesloten wegens TBC
In december werd een gymnasium in Dresden gesloten omdat er TBC was geconstateerd. Een gymnasium in het Oostenrijkse Purkersdorf was twee maanden geleden eerder getroffen. De directrice wees een jonge migrant uit een tehuis voor onbegeleide minderjarige vluchtelingen als bron aan.

Op 17 september spuugde een migrant een agent in München in zijn gezicht, en schreeuwde naar hem dat ‘ik TBC heb en ik hoop dat ik je nu heb aangestoken!’

Ook hepatitis, HIV, malaria en mazelen nemen sterk toe
Naast TBC importeren we met al die migranten ook infectieziekten zoals Hepatitis B, HIV,  malaria en de mazelen. Volgens het Robert Koch Instituut lag het aantal mazelengevallen in Duitsland in 2017 met 929 patiënten al drie keer hoger dan in 2016. Het Instituut is het van overheidswege verboden om in de cijfers onderscheid te maken tussen migranten en autochtone Duitsers.

De media verspreiden zelfs de propaganda dat de stijging veroorzaakt wordt door tegenstanders van vaccinaties en door complotdenkers.

Mensensmokkelorganisaties halen record aantal migranten op
Ondertussen gaan Europese NGO’s en hulporganisaties onverminderd en ongehinderd verder met het binnenhalen van grote aantallen illegale migranten en besmettelijke infectieziekten. Sea-Watch twitterde gisteren trots dat ‘wij nog nooit zoveel mensen aan boord hadden! Gisteren brachten wij er 400 veilig aan wal.’

Critici krijgen gerechtelijk verbod
In Duitsland werd critici die deze ‘hulp’organisaties noemen voor wat ze zijn, namelijk mensensmokkelaars, al een gerechtelijk verbod opgelegd om dat nog langer te doen. Daarmee werd andermaal onderstreept dat de Europese elite gezamenlijk frontaal de aanval heeft geopend op de autochtone Europese bevolking, en geen enkele tegenspraak en tegenstand meer duldt.

‘Als jullie eigen kinderen ziek worden…’
‘Uiterlijk als jullie eigen kinderen opnieuw ziek worden door TBC en andere binnengesmokkelde besmettelijke Derde Wereld ziekten, zullen ook jullie snappen dat een ‘armlengte afstand’ houden misschien toch niet helpt,’ besluit de auteur voor Anonymous cynisch.

Xander Nieuws