Abortus grootste doodsoorzaak in de wereld

0
312
Abortus is de meest voorkomende doodsoorzaak in de wereld. Dat zei Alexandra Maria Linder, voorzitster van de ‘Aktion Lebensrecht für Alle’ (ALfA). Volgens de Verenigde Naties wordt jaarlijks 45 miljoen kinderen het recht op leven geweigerd. Daarbij gaat het om kinderen met het Down syndroom, maar ook kinderen ‘die per ongeluk of op het verkeerde moment of met het verkeerde geslacht werden verwekt’.
 
Linder: “Mensenrechten moeten gelden voor iedereen – ongeacht leeftijd, afkomst, geslacht, gezondheidstoestand of woonplaats.” Bovendien wordt de vrijheid van meningsuiting van hen die tegen abortus zijn ingeperkt. Wie vreedzaam opkomt voor het recht op leven vanaf het moment van conceptie tot de dood, moet er mee rekenen als ‘fascist’ en ‘vrouwenhater’ te worden uitgescholden of met verfbommen of condooms bekogeld te worden. Zij die in de medische sector werken en geen medewerking verlenen aan abortussen lopen de kans ontslagen te worden.
 
ALfA pleit voor een onbeperkt recht op leven voor elke persoon – vanaf de conceptie tot de natuurlijke dood. De organisatie met het hoofdkantoor in Augsburg is de grootste in Duitsland met meer dan 11.000 leden.

Uw mening: 100-Abortus dient verboden te worden!