Blessing Living Water!

0
345
Al jarenlang leeft Afghanistan in oorlog en zitten de dorpen zonder schoon drinkwater. Omdat het er erg warm is, de hygiëne slecht is en er weinig water is, worden veel mensen ziek.

Met name kleine kinderen onder de 5 jaar hebben het zwaar. Inmiddels zijn er al tientallen putten geslagen zodat de lokale bevolking schoon water heeft. Schoon drinkwater en goede hygiëne hebben direct invloed op de gezondheid van mensen en zorgen dat veel ziekten kunnen worden voorkomen.

Shelter Now is al jaren actief betrokken bij dit land en heeft inmiddels tientallen putten geslagen. Vanwege de rotsachtige bodem kost een pomp boren relatief veel tijd en geld. De kosten voor een complete bron zijn 1500 euro. Elke bron kan circa 80 gezinnen voorzien van drinkwater.

Wij willen u vragen om samen met ons te investeren in nieuwe bronnen. Het zou mooi zijn om met elkaar de naam “Uitdaging“ op een van deze bronnen te schrijven, maar misschien wilt u investeren met uw bedrijf en staat straks “uw bedrijfsnaam” op een van de bronnen.  
                                       
Sponsort u mee?
U kunt een gift overmaken op giro NL47 INGB 0009 0696 44   t.n.v. Stichting Uitdaging, Aalsmeer.  
Graag onder vermelding van: ‘Operatie Blessing Living Water’