Gospel Recordings Network

0
112
Want zo heeft ons de Here geboden: Ik heb u gesteld tot een licht der heidenen, opdat gij tot heil zoudt zijn tot aan het uiterste der aarde. Deze tekst uit Handelingen 13 vers 47 is voor ons een opdracht om tot de uitersten der aarde het Evangelie van Jezus Christus te verkondigen in elke taal. En zo lang de Here wil zullen we dat doen, het is Zijn werk, waartoe wij geroepen zijn. Bidt u met ons mee dat zoveel mogelijk mensen bereikt mogen worden, mede door ons werk, maar ook door dat van vele collega zendingsorganisaties!?

Door Gezina van der Meulen (foto)

Audiospelers in Ghana
Tijdens mijn verblijf in Ghana heb ik verschillende audio spelers, werkend op zonne-energie, met bijbehorende platenboeken, weggegeven. Een Ghanese kok in onze lodge vertelde al onze vrijwilligers die in de lodge verbleven over Christus, waarin en waarom hij geloofde. Deze man leefde van Het Woord… Toen ik de audiospeler gaf was hij zo dankbaar. ” Thanks God ” zei hij en hield het apparaat als een schat in zijn hand. Later vertelde hij dat hij diezelfde avond nog geluisterd heeft en elke ochtend en avond het apparaat aanzet. Zijn vrouw neemt de audio zelfs mee naar haar werk en luistert tijdens haar werkzaamheden naar Het Woord. Zijn kinderen dansen op de christelijke muziek die zij horen en ook herkennen in hun eigen taal, Dagbani.

Ook een studente en een verpleegkundige hebben een audiospeler met de platenboeken gekregen. Het liefst wilden ze er meer, maar ik moest het eerlijk verdelen.

De kerk in Tamale heeft 2 audiospelers gekregen. Één voor de kerk en één voor de jeugdvereniging. Vanwege hun armoede is het ideaal dat de audiospelerrs opladen door de zon. Hopelijk mogen de spelers een hulpmiddel zijn waardoor ze meer leren over de Bijbel en mag dé Zon van Gerechtigheid ook voor hen opgaan.

Hartelijke groet, Gezina van der Meulen.

Audio spelers
Gelukkig heeft de komst van onze gratis app 5Fish de vraag naar audiospelers niet negatief beïnvloed. Nog steeds mogen we spelers leveren met boodschappen in vele talen. Om het u makkelijk te maken nog even een opfrisser.