IHC-medewerkers actief op Africa Mercy

0
135
De operaties op de Africa Mercy kunnen alleen maar plaatsvinden als het schip in goede conditie verkeert. En dat doet het! Dankzij de inzet van onder andere 10 IHC-medewerkers. Zij waren bereid om dit jaar vrijwilligerswerk te doen tijdens de onderhoudsperiode van de Africa Mercy.

De Africa Mercy lag deze zomer voor haar jaarlijkse onderhoudsbeurt in Las Palmas, Gran Canaria. Dankzij de sponsoring van IHC Foundation vlogen de volgende vrijwilligers van IHC daarnaartoe: Hans van den Berg, Jan Verduijn, Pieter Voogt, Robert Caljouw, Fabian Bakker, Jan Westhoeve, Peter Jan Moerman, Mick de Haan, Ronald den Besten en Collin de Jong.

Speeltuin
Tijdens hun verblijf van twee weken hebben de vrijwilligers verschillende reparaties op de Africa Mercy uitgevoerd. Zo werden onder andere de waterfilters vernieuwd (voor de sterilisatie van instrumenten), de looppaden in de machinekamer verstevigd en… een speeltuin voor de kinderen gecreëerd! Mercy Ships Holland dankt deze fantastische vakmensen voor hun inzet én hun vakantiedagen. Ook de ambassadeur van dit project, Peter Jan Moerman, dank voor de coördinatie. Door onder meer jullie inzet hebben duizenden patiënten weer kans op een beter bestaan.